Reč je o prelepoj vili na Kosmaju koju je Elena Karaman 'podigla' još dok je bila u braku sa Jugoslavom Karićem.

 

 

Upravo ovde je živela sa njihovim sinom Simonom, kao i naslednicima koje je dobila u prvom braku - Matijom i Lukom. Ovo imanje, osim što lepotom oduzima dah, mnogima je bilo posebno zanimljivo i zbog luksuznog kokošinjca koji je tamo sagradila Elena, a koji je čak imao i kristalni luster. 

Malo je reči da su ljudi bili u šoku kada si videli kako to sve izgleda, a sudeći po reakcijama, mnogima se i dopalo što su koke imale specijalan tretman. 

 

 

Sada je lux kokošinjac u vlasništvu Jelene Đoković, a iako nije poznato da li je sve ostavljeno kako je to svojevremeno "namestila" Elena, poznato je da su imanje renovirali skoro godinu dana, a sve kako bi sve bilo Đokovićima po volji.

Ova porodična kuća Đokovića ima više od 400 kvadrata i građena je od materijala među kojima dominiraju kamen i drvo. Bivša vlasinica podelila je jednom prilikom nekoliko fotografija koje otkrivaju kako iznutra izgleda ovaj objekat.

 

 

Inače, domaći mediji su pisali da je Jugoslav, kada je saznao da navodno Elena mesecima nije plaćala struju, te da je živela u mrklom mraku, odlučio da plati račune i da proda vilu kraj Beograda koja je potom završila u posedu Đokovića.

(Mondo)

BONUS VIDEO: