Naoružani lopov, koji je pokušao da opljačka prodavnicu, nije shvatio šta ga je snašlo kada mu je prišla devojčica (8) i pošteno ga naučila pameti!

Sve se odigralo u subotu oko 20.30 časova u jednoj radnji u Minesoti, kada je lopov na vlasnika potegao pištolj, za koji se tek kasnije ispostavilo da je lažni.

- Stavio je pištolj na pult i rekao mi da mu dam sav novac, sve što imam u kasi, a ja sam rekao da hoću - ispričao je vlasnik Leo.

Sve se odigravalo pred očima Leove osmogodišnje ćerkice, koja je stajala kod kase. Leo je policiji rekao da je sve vreme pokušavao da bude miran pred lopovom, objašnjavajući mu da će mu sigurno predati sav novac i da mu je samo bitna bezbednost ćerke.

Sigurnosne kamere su snimile kako lopov potom kreće iza pulta sa pištoljem u ruci.

Uplašen da bi mogao da naudi njegovoj ćerki, Leo ga je udario i oborio na pod, ali je sledeća scena sve ostavila bez teksta. Leova ćerkica je naime zgrabila palicu i krenula da udara lopova.

- Toliko sam ponosan na nju, toliko je jaka - rekao je Leo.

Hrabra devojčica je lopovu zadala nekoliko udaraca dok je ovaj pokušavao da pobegne.

Leo kaže da nije ni bio svestan da je ćerka krenula da ga brani sve dok nije odgledao snimak sa kamera.

- Samo sam hteo da se isplačem. Kada sam video snima... Nisam očekivao da će to uraditi. Očekivao sam da mala devojčica plače i vrišti - rekao je Leo.

Kada ju je sutradan upitao šta ju je nateralo da to uradi, devojčica je iskreno rekla: "Tata, samo sam htela da te zaštitim, jer te volim najviše na svetu!"

Lopov je uhapšen u utorak uveče i zadržan je u pritvoru.

BONUS VIDEO:

(Telegraf)