Pas Maza, prelepa mešanka iz Beograda suočila se sa najtežim trenutkom u svom životu. Preko noći je izgubila sve što je imala i volela – svoj dom, ljude koji su je voleli, i sigurnost koju je imala.

Nakon porodične tragedije u kojoj su preminule njene vlasnice, majka i kćerka, Maza je ostala potpuno sama, prepuštena ulici. A kako preminule nisu imale nikog svog, spasena je od Zoohigijene koja je hitno tražila novi dom za nju.

- Pas Maza, mešanka prelepih očiju, voljena i mažena...ostala je potpuno sama na ulici. Po prijavi komšija došla je po nju Zoohigijena, jurili su je kao da je zver, ranjena i krvava uspela je da im pobegne.

Foto: Fejsbuk/Objavi, pomozi, spasi, udomi

 

 

Danima su prijatelji porodice tražili Mazu i konačno je našli kako luta, preplašenu i samu, potpuno nesnađenu jer se nikada nije našla na ulici a njenih ljudi koji su je voleli više nema da o njoj brinu. Maza sada traži dom. Predivnog je karaktera, udomljava se za život u stanu ili kući.

Maza ima oko četiri godine, zna da da šapu, da sedne i legne, zna da ide na povodac, ima higijenske navike i spremna čeka svoj novi zauvek dom koji zaslužuje - stojalo je u objavi unutar Fejsbuk grupe "Objavi, pomozi, spasi, udomi".

Foto: Fejsbuk/Objavi, pomozi, spasi, udomi

 

 

Mazi se brzo osmehnula sreća te da je nakon dva dana od apela i dobila svoj novi dom i svoje nove vlasnike.

(Blic)

BONUS VIDEO: