Pevačica Bebi Dol, koja je nedavno otkrila da je promenila ime, jednom prilikom bila je gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji gde je pričala o svojoj karijeri, odrastanju, mužu, ali i učešću u popularnom rijalitiju "Farma".

Produkcija joj je ponudila odlične uslove, naročito honorar. Nekadašnja velika zvezda Jugoslavije je od 2009. pa do danas učestvovala u nekoliko takvih formata, koji su je prikazali u potpuno drugačijem svetlu. Bebi je na lično insistiranje postala učesnik Pinkovog projekta.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

Ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac bio hitno potreban. Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su bili prinuđeni da žive kod pevačicine majke.

U emisiji je otkrila da je imala traume nakon učešća u rijalitiju Farma, te da je mesecima nosila sekiru u torbi, a onda je ispričala i šta joj se jednom prilikom dogodilo. Policijac je zaustavio Bebi nasred ulice, a potom video sekiru u njenoj torbi.

Foto: ATA images

 

- Dva meseca sam iškla sa sekirom posle 'Farme' u velikoj tašni. Policajac me je na prelazu kod Skupštine zaustavio i ljubazno zamolio da to malo uvučem u tašnu. Kaže, on me razume, a danas su rijaliti malo drugačiji - pričala je.

- Ja sam izvojevala sekiru, ja sam izvoojevala svoju veliku pobedu. Čovek je mislio da ću ja ko zna šta učiti sa sobom - rekla je iskreno Bebi.

Espreso