Певачица Беби Дол, која је недавно открила да је променила име, једном приликом била је гост емисије "Сценирање" на Курир телевизији где је причала о својој каријери, одрастању, мужу, али и учешћу у популарном ријалитију "Фарма".

Продукција јој је понудила одличне услове, нарочито хонорар. Некадашња велика звезда Југославије је од 2009. па до данас учествовала у неколико таквих формата, који су је приказали у потпуно другачијем светлу. Беби је на лично инсистирање постала учесник Пинковог пројекта.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

Она је у том шоу-програму видела једини спас за финансијске потешкоће с којима се тада борила, па је контактирала с продуцентима и понудила се као такмичар јер јој је новац био хитно потребан. Она и њен супруг остали су на улици када их је бивши станодавац 2018. године избацио због неплаћања кирије, па су били принуђени да живе код певачицине мајке.

У емисији је открила да је имала трауме након учешћа у ријалитију Фарма, те да је месецима носила секиру у торби, а онда је испричала и шта јој се једном приликом догодило. Полицијац је зауставио Беби насред улице, а потом видео секиру у њеној торби.

Фото: АТА имагес

 

- Два месеца сам ишкла са секиром после 'Фарме' у великој ташни. Полицајац ме је на прелазу код Скупштине зауставио и љубазно замолио да то мало увучем у ташну. Каже, он ме разуме, а данас су ријалити мало другачији - причала је.

- Ја сам извојевала секиру, ја сам извоојевала своју велику победу. Човек је мислио да ћу ја ко зна шта учити са собом - рекла је искрено Беби.

Еспресо