Naime, ovog puta, Novak je objavio snimak u nešto drugačijoj ulozi - kako izgleda njegovo pakovanje pred polazak na US Open.

- Priprema moje torbe... Menjam ih, zato što je ova, koju inače igrači koriste na Vimbldonu... Veća je, ima više prostora, to je ono što uvek želimo. Pogotovo teniseri, više prostora za rekete, za kačkete, znojnice, čarape... - počinje Nole opis sadržaja svoje torbe

Tu je i knjiga, "Sve počinje molitvom"...

Foto: Tiktok printskrin/djokernole

 

Suplementi, energetski diskovi... Naravno, ja sam jedan od ljudi koji uvek ponesu više nego što im je potrebno. Jednom sam sleteo u NJujork, i otišao pravo na teniski teren da treniram. Zato ću da spakujem i majice, opremu i čarape za trening.

Uzbuđen sam, jer je 11 sati uveče, i naravno, jutro pred polazak još uvek moram da završim pakovanje. Živim u koferima, torbama, to je moj život. To nije tužna priča, ne upoređujem to ni sa čim. Samo govorim ono očigledno. U suštini, to je to. Zapravo, pakujem se u dečijoj sobi, jer je malo prostranija i sređenija od sobe mene i moje supruge. Pa, eto... Vidimo se u NJujorku - zaključio je Novak.

Podsetimo, Otvoreno prvenstvo Amerike na programu je od 19. avgusta do 9. septembra, a titulu u muškoj konkurenciji ove godine brani upravo najbolji teniser svih vremena Novak Đoković. Nole je u svojoj karijeri četiri puta osvajao US Open.

BONUS VIDEO: