Наиме, овог пута, Новак је објавио снимак у нешто другачијој улози - како изгледа његово паковање пред полазак на US Open.

- Припрема моје торбе... Мењам их, зато што је ова, коју иначе играчи користе на Вимблдону... Већа је, има више простора, то је оно што увек желимо. Поготово тенисери, више простора за рекете, за качкете, знојнице, чарапе... - почиње Ноле опис садржаја своје торбе

Ту је и књига, "Све почиње молитвом"...

Фото: Тикток принтскрин/djokernole

 

Суплементи, енергетски дискови... Наравно, ја сам један од људи који увек понесу више него што им је потребно. Једном сам слетео у Њујорк, и отишао право на тениски терен да тренирам. Зато ћу да спакујем и мајице, опрему и чарапе за тренинг.

Узбуђен сам, јер је 11 сати увече, и наравно, јутро пред полазак још увек морам да завршим паковање. Живим у коферима, торбама, то је мој живот. То није тужна прича, не упоређујем то ни са чим. Само говорим оно очигледно. У суштини, то је то. Заправо, пакујем се у дечијој соби, јер је мало пространија и сређенија од собе мене и моје супруге. Па, ето... Видимо се у Њујорку - закључио је Новак.

Подсетимо, Отворено првенство Америке на програму је од 19. августа до 9. септембра, а титулу у мушкој конкуренцији ове године брани управо најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић. Ноле је у својој каријери четири пута освајао US Open.

БОНУС ВИДЕО: