Radivojićeva važi za ličnosti na javnoj sceni koje se trude da svoj živit sačuvaju od očiju javnosti. Počela je da posećuje jednu klinku za ulepšavanje, pa je otkrila da se podvrga estetskim korekcijama, odnosno ubrizgavanjem botoksa. Prvo je počela sa malim količinama: 

- Mislim da već deset godina radim botoks. Ali, prvo je bio malo botoksa, tada me je manje bolelo, sad sve više i više boli. Godine sa sobom nose bol. Mi smo se u startu dogovorili da zbog posla kojim se bavim i onoga što je meni važno, da mimiku uvek sačuvam. Mogu da se namrštim, da se nasmejem, nikad nismo preterivali - rekla je Katarina Radivojević na snimku koji je objavljen na Instagram stanici klinike za ulepšavanje.

Foto: ATA images

 

Glumica je jednom prilikom otkrila da je genetika više zaslužna za njen mladalački izgled:  

- Ja sam tip koji ne ume ništa da sakrije, tako da sam uvek iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste videli moje roditelje... Ne bih da se hvalim, ali ja sam i celog života vežbala. To je pomoglo mom telu da bude u tonusu i onda kada zbog obaveza ne stignem da treniram dve ili tri nedelje. Telo pamti i uspeva da zadrži dobru formu - rekla je tada Katarina. 

(Blic)

BONUS VIDEO: