Радивојићева важи за личности на јавној сцени које се труде да свој живит сачувају од очију јавности. Почела је да посећује једну клинку за улепшавање, па је открила да се подврга естетским корекцијама, односно убризгавањем ботокса. Прво је почела са малим количинама: 

- Мислим да већ десет година радим ботокс. Али, прво је био мало ботокса, тада ме је мање болело, сад све више и више боли. Године са собом носе бол. Ми смо се у старту договорили да због посла којим се бавим и онога што је мени важно, да мимику увек сачувам. Могу да се намрштим, да се насмејем, никад нисмо претеривали - рекла је Катарина Радивојевић на снимку који је објављен на Инстаграм станици клинике за улепшавање.

Фото: АТА имагес

 

Глумица је једном приликом открила да је генетика више заслужна за њен младалачки изглед:  

- Ја сам тип који не уме ништа да сакрије, тако да сам увек искрена са својом публиком. Мислим да је за мој изглед највише заслужна генетика и све би вам било јасно када бисте видели моје родитеље... Не бих да се хвалим, али ја сам и целог живота вежбала. То је помогло мом телу да буде у тонусу и онда када због обавеза не стигнем да тренирам две или три недеље. Тело памти и успева да задржи добру форму - рекла је тада Катарина. 

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: