Ivan je juče potpisao papire za razvo braka, a sada je progovorio o još nekim detaljima o zajedničkom životu sa Jelenom: 

- Ona je mene u prvom stanu istukla da je svuda liptala krv, bio je jedan plakar sa staklom gde je ona meni razbila glavu sa tim. Ja sam morao posle da farbam zidove da se ne bi videla krv. Onda smo kasnije prešli u drugi stan gde se isto do desilo - govorio je i dodao:

- Ona kao opravdanje navodi to da sam ja pio ali ja nju nikada nisam tukao niti je psihički maltretirao. U drugom stanu je isto bilo krvi do kolena, ona je mene toliko tukla da sam ja bio krvav. U trećem stanu je već bila havarija, ona je mene ubola sa makazama, na kraju sam je prijavio i došla je čak i policija. Kasnije je tužba odbačena jer smo rekli sudiji da smo u braku i da se to više ne dešava. Nastavila je tako da se ponaša, osim što kada smo se preselili u moj stan nije više mene tukla, već je lomila po kući ukoliko nemam da joj dam 500 evra da taj dan radi kosu - rekao je Marinković u emisiji "Narod pita".

Dugogodišnji rjaliti učesnik nedavno je boravio kod Miljane Kulić u Nišu. Ivan i Miljana imaju sina Željka. 

Marinković je istakao da su se on i Miljana odlično slagali i da nije bilo nesuglastica i svađa, ali da su svi to očekivali: 

- Ivane, šta se desilo između tebe i Miljane i kako ste stupili u kontakt? - pitala je voditeljka u emisiji "Narod pita".

- Nakon izlaska iz rijaltija poželeo sam da čujem Željka, uspostavio sam kontakt sa njima, trebalo je on da dođe kod mene, međutim sam ja na kraju otišao kod njih, sve je super kao da se nismo ni rastajali. Fenomenalno mi je bilo u Nišu, super sam sa svima iz porodice, niko se nije svađao. Tih 5-6 dana sam stvarno imao dobar uticaj na Miljanu, ona je super i odlično se ponaša. Namerno smo stavili flašu piva na sto kako bi malo hejtere razdrmali - rekao je Ivan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena (@jelena_ilic_b)

BONUS VIDEO: