Užička muzička scena je izgubila jednog od svojih najistaknutijih članova, pevača i multiinstrumentalistu Nikolu Nikolića DŽonija, koji je preminuo u 51. godini života. Ova tužna vest je saopštena putem Instagrama, a njegovi najbliži i obožavaoci izražavaju duboko žaljenje i opraštaju se od talentovanog umetnika.

Nikola Nikolić DŽoni je bio rođeni Užičanin, rođen 19. decembra 1973. godine, i bio je vitalni deo muzičke scene grada. NJegova smrt je ostavila veliku prazninu u srcima Užičana i ljudi širom Srbije, koji su ga doživljavali ne samo kao muzičara, već i kao izuzetno dobrog čoveka.

DŽoni je bio prepoznatljiv po svom moćnom glasu i umeću sviranja više instrumenata. Sa više od 20 godina iskustva u pop rok muzici, ostavio je značajan trag na domaćoj muzičkoj sceni. Objavljivao je svoja dela za renomirane izdavačke kuće kao što su Magic Records i PGP RTS, ostavljajući iza sebe nasleđe koje će dugo biti deo muzičke istorije.

Nikola Nikolić DŽoni će ostati upamćen kao jedan od najtalentovanijih muzičara svoje generacije, čiji je doprinos domaćoj muzici nemerljiv.

Odlazak Nikole Nikolića DŽonija ostavlja prazninu u muzičkoj industriji, ali i među ljudima koji su imali priliku da ga upoznaju i čuju. NJegova strast prema muzici, talent i posvećenost ostavili su neizbrisiv trag, a sećanje na njega će zauvek živeti kroz njegovu muziku i uticaj koji je ostavio na ljude koji su ga poznavali i voleli.

BONUS VIDEO: