Ужичка музичка сцена је изгубила једног од својих најистакнутијих чланова, певача и мултиинструменталисту Николу Николића Џонија, који је преминуо у 51. години живота. Ова тужна вест је саопштена путем Инстаграма, а његови најближи и обожаваоци изражавају дубоко жаљење и опраштају се од талентованог уметника.

Никола Николић Џони је био рођени Ужичанин, рођен 19. децембра 1973. године, и био је витални део музичке сцене града. Његова смрт је оставила велику празнину у срцима Ужичана и људи широм Србије, који су га доживљавали не само као музичара, већ и као изузетно доброг човека.

Џони је био препознатљив по свом моћном гласу и умећу свирања више инструмената. Са више од 20 година искуства у поп рок музици, оставио је значајан траг на домаћој музичкој сцени. Објављивао је своја дела за реномиране издавачке куће као што су Магиц Рецордс и ПГП РТС, остављајући иза себе наслеђе које ће дуго бити део музичке историје.

Никола Николић Џони ће остати упамћен као један од најталентованијих музичара своје генерације, чији је допринос домаћој музици немерљив.

Одлазак Николе Николића Џонија оставља празнину у музичкој индустрији, али и међу људима који су имали прилику да га упознају и чују. Његова страст према музици, талент и посвећеност оставили су неизбрисив траг, а сећање на њега ће заувек живети кроз његову музику и утицај који је оставио на људе који су га познавали и волели.

БОНУС ВИДЕО: