Без обзира на то што је имала богату музичку каријеру, Вида је своју тугу дуго носила у души и између четии зида. Често ју је гасила алкохолом, а живот јој се завршио у 60. години када јој се и погоршало здравствено стање.  

Фото: Јутјуб принтскрин/СтудиоММИ Јувекомерц

 

Током каријере, била је блиска  са многим певачима, али ретко ко зна да је била блиска са Шабаном Шаулићем. Међутим, Вида Павловић ју је толико заволела да ју је незванично и усвојила. Оливера је из захвалности и љубави остала са њом до краја певачициног живота. 

- Она је тебе јако волела и присвојила, пошто није имала своју децу и ти на својој руци носиш прстен који ти је поклонила у знак љубави и пријатељства - открио је водитељ Зоран Пејић Пеја у емисији "Песмом за душу", што је певачица и потврдила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Гранд парада

 

Оливера је истакла да је Вида била посебна жена и да ће увек имати место у њеном срцу: 

- Она је била најбоља душа, најбољи човек, велики шмекер и највећи певач свих времена. Много ме је волела и сам си био сведок, доста смо времена проводиле заједно - изјавила је она и додала да јој свака годишњица смрт певачице тешко пада. 

- Ја сам се данас поштено и лепо исплакала пред емисију, јер је много емоција и много времена проведено са њом. Тај поклон ћу чувати док сам жива

(Грандонлине)

БОНУС ВИДЕО: