Bez obzira na to što je imala bogatu muzičku karijeru, Vida je svoju tugu dugo nosila u duši i između četii zida. Često ju je gasila alkoholom, a život joj se završio u 60. godini kada joj se i pogoršalo zdravstveno stanje.  

Foto: Jutjub printskrin/StudioMMI Juvekomerc

 

Tokom karijere, bila je bliska  sa mnogim pevačima, ali retko ko zna da je bila bliska sa Šabanom Šaulićem. Međutim, Vida Pavlović ju je toliko zavolela da ju je nezvanično i usvojila. Olivera je iz zahvalnosti i ljubavi ostala sa njom do kraja pevačicinog života. 

- Ona je tebe jako volela i prisvojila, pošto nije imala svoju decu i ti na svojoj ruci nosiš prsten koji ti je poklonila u znak ljubavi i prijateljstva - otkrio je voditelj Zoran Pejić Peja u emisiji "Pesmom za dušu", što je pevačica i potvrdila.

Foto: Jutjub printskrin/Grand parada

 

Olivera je istakla da je Vida bila posebna žena i da će uvek imati mesto u njenom srcu: 

- Ona je bila najbolja duša, najbolji čovek, veliki šmeker i najveći pevač svih vremena. Mnogo me je volela i sam si bio svedok, dosta smo vremena provodile zajedno - izjavila je ona i dodala da joj svaka godišnjica smrt pevačice teško pada. 

- Ja sam se danas pošteno i lepo isplakala pred emisiju, jer je mnogo emocija i mnogo vremena provedeno sa njom. Taj poklon ću čuvati dok sam živa

(Grandonline)

BONUS VIDEO: