Glumica Tatjana Kecman, izvanredno je odigrala ulogu Barte Pulherije u potresnom filmu "Dara iz Jasenovca", glavne upravnice dečjeg logora u Jastrebarskom, koju su upamtili po gnusnom ponašanju dece. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tatjana kecman (@tkecman)

Tatjana je jednom prilikom pričala o ulozi i tom pogledu koji je tako hladan: 

- Nemoguće je vežbati taj pogled, to zlo. Prirodno imam izrazito svetle oči, koje su "radile" za taj moj lik. Ja sam samo Bartu, kako glumci vole da kažu, "uselila u sebe" i neizmerno mi je drago što je to publika prepoznala i pohvalila - rekla je Tatjana Kecman tada.

- Takvu količinu zla ljudski um ne može da pojmi i razume. Kao i svaki glumac, trudila sam se da budem poštena prema svom liku, proučavala Bartinu biografiju, čitala da je ona rasla okružena strahom i smrti, ali, naravno, za takvu monstruoznost ne postoji nikakvo opravdanje - navela je glumica za Novosti

Glumica je aktivna na Instagramu, pa je tako nekoliko puta iznenadila pratioce fotografijama u kupaćem kostimu. Ako uzmemo u obzir da je u pedesetim godinama, ima savršeno oblikovano telo. NJeni mišići su jasno ocrtani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tatjana kecman (@tkecman)

Rođena je 1969. godine u Bihaću, a pred kamere je prvi put stala u seriji "Osma ofanziva", snimljenoj krajem sedamdesetih. Studije je započela u Sarajevu, a diplomirala u Beogradu, u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Osim filma "Dara iz Jasenovca", imali smo priliku da je vidimo i u serijama "Ubice mog oca", "Vojna akademija", "Žigosani u reketu". Kada je nastupila pandemija, rešila je da napravi pauzu. 

 

BONUS VIDEO: