Influenserka Jelena Nikolić je nedavno uplovila u bračne vode sa zlatnim vaterpolistom Nemanjom Vicom koji je sa timom na Olimpijadi u Parizu osvojio zlatnu medalju. Prelepa plavokosa Nemanjina izabranica je na Instagram stori stavila vozačku dozvolu na kojoj se vidi da je promenila prezime. 

Sada su postali roditelji, Jelena je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Mila. Ponosni tata je objavio fotografije sa slavlja. 

Foto: Instagram printskrin/nemanja.vico

 

Na fotografijama se vidi da su ispoštovani običaji i da su rodbina i prijatelji Nemanji iscepali majicu zbog rođenja ćerke. Na slavlju Nemanja nije skidao osmeh sa lica. 

Podsećanja radi, Nemanja se pre nekoliko dana vratio iz Pariza sa Olimpijskih igara gde je osvojio zlatnu medalju za Srbiju sa reprezentacijom. Kada se kaže "Doček na balkonu", svima je odmah jasno: Srbija je napravili veliki sportski uspeh. A bilo ih je u prethodnih 16 olimpiskih dana - više. Baš zato, doček sjajnih srpskih olimpijaca u Beogradu protekao je veličanstveno. Više od dva sata pre izlaska sportista na čuvenu terasu skupštine grada Beograda, nekadašnjem Starom dvoru, hiljade ljudi su strpljivo čekale heroje nacije, i to - spremno. Narod je bio ogrnut srpskim trobojkama, nosio je i dresove košarkaša, i vaterpolo kapice, bile su tu i šajkače, i transparenti, i kape u bojama srpske zastave...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Vico (@_babytuna)

 

Foto: Instagram printskrin/nemanja.vico

 
 

 

BONUS VIDEO: