Reč je o trenutku kada je upoznao svoju srodnu dušu, sadašnju suprugu Jelenu Mijović, a ta sudbinska scena čak je i zauvek ostala zabeležena u vidu video snimka.

Foto: Vladimir Šporčić/Tanjug

 

 

- Upoznali smo se na aerodromu. Vraćao sam se sa festivala u Edinburgu. Postoji i snimak čak kad je upoznajem. Rekli su mi: "Vidi, kako je lepa devojka" i ja joj priđem. Neko iz ekipe koja je bila sa mnom je snimio, imam i dan-danas to - otkrio je glumac.

Tihomir i Jelena su 1992. godine dobili prvu ćerku Milenu Hanu, a 11 godina kasnije i Sofiju Nađu, ali ono što je zanimljivo jeste da se nikad nisu venčali.

Foto: ATA images

 

 

- Jelena, moja sadašnja partnerka, neće da se uda za mene. Nedavno sam je ponovo zaprosio, odbila je - istakao je glumac.

Inače, Tihomir iza sebe ima jedan brak, u koji je uplovio 1979. godine tokom druge godine fakulteta.

Sa bivšom suprugom, Belgijankom Lilijanom Luis Vermiš, je i danas, nakon razvoda, u sjajnim odnosima.

Foto: Fejsbuk printskrin

 

 

- Moj brak pre ovog nije bio neuspešan. Bio je uspešan, samo je trajao deset godina. Jako je uspešan bio i sad sam u jako dobrim odnosima sa bivšom ženom. I posle sam išao u Belgiju. Desilo se tako da se završio taj brak. Upoznao sam Sofijinu majku, pa sam se zaljubio, zato je taj brak prekinut - rekao je glumac, prenosi "Glossy".

BONUS VIDEO: