Vodolija

Vodolija, pod uticajem Urana i Saturna, ceni slobodu i kreativnost. Iako su ove osobine pohvalne, njihova snažna nezavisnost i emocionalna distanca često im otežavaju prilagođavanje drugima. Vodolija može da deluje povučeno, a njihovi prijatelji mogu da steknu utisak da im nedostaje empatije. NJihova tvrdoglava narav i stroga uverenja mogu da dovedu do sukoba sa onima koji propituju njihove vrednosti ili ograničavaju njihovu slobodu. Zbog toga se često osećaju izolovano, posebno kada se suoče sa konzervativnim ljudima.

Škorpija

Škorpije su intenzivne, strastvene i tajanstvene. U odnosima teže kontroli i moći, a njihova emocionalna dubina može da ih učini tajnovitim i osvetoljubivim. Ova kombinacija može da oteža povezivanje sa drugima. NJihova sklonost tajnovitosti i stidljivosti često dovodi do nesporazuma, što može da rezultira osećajem otuđenosti.

Foto: Profimedia

 

Ovan

Ovan je vatreni znak, poznat po svojoj odvažnosti, snazi i ponekad nepredvidljivoj prirodi. Kao prirodni vođe, Ovnovi uživaju u izazovima, ali upravo te osobine mogu da otežaju slaganje sa drugima. NJihova nestrpljivost i potreba da budu glavni često rezultiraju donošenjem odluka bez razmatranja mišljenja drugih. Sukobi su gotovo neizbežni, pogotovo kada njihova brzopletost izazove reakciju kod osetljivijih osoba. Ovnovi teško pristaju na kompromise, što može da oteža održavanje skladnih odnosa.

Devica

Device su analitične, pedantne i perfekcionisti. Iako su pouzdane i praktične, njihova sklonost kritikovanju može da uzrokuje probleme u odnosima. Device imaju visoka očekivanja od drugih i često ukazuju na greške ili nedostatke, što opušteniji ili osetljiviji prijatelji mogu da dožive kao zajedljivost ili zanovetanje. To može da dovede do sukoba i otuđivanja od drugih, iako Device to čine s namerom da pomognu.

BONUS VIDEO: