Водолија

Водолија, под утицајем Урана и Сатурна, цени слободу и креативност. Иако су ове особине похвалне, њихова снажна независност и емоционална дистанца често им отежавају прилагођавање другима. Водолија може да делује повучено, а њихови пријатељи могу да стекну утисак да им недостаје емпатије. Њихова тврдоглава нарав и строга уверења могу да доведу до сукоба са онима који пропитују њихове вредности или ограничавају њихову слободу. Због тога се често осећају изоловано, посебно када се суоче са конзервативним људима.

Шкорпија

Шкорпије су интензивне, страствене и тајанствене. У односима теже контроли и моћи, а њихова емоционална дубина може да их учини тајновитим и осветољубивим. Ова комбинација може да отежа повезивање са другима. Њихова склоност тајновитости и стидљивости често доводи до неспоразума, што може да резултира осећајем отуђености.

Фото: Профимедиа

 

Ован

Ован је ватрени знак, познат по својој одважности, снази и понекад непредвидљивој природи. Као природни вође, Овнови уживају у изазовима, али управо те особине могу да отежају слагање са другима. Њихова нестрпљивост и потреба да буду главни често резултирају доношењем одлука без разматрања мишљења других. Сукоби су готово неизбежни, поготово када њихова брзоплетост изазове реакцију код осетљивијих особа. Овнови тешко пристају на компромисе, што може да отежа одржавање складних односа.

Девица

Девице су аналитичне, педантне и перфекционисти. Иако су поуздане и практичне, њихова склоност критиковању може да узрокује проблеме у односима. Девице имају висока очекивања од других и често указују на грешке или недостатке, што опуштенији или осетљивији пријатељи могу да доживе као заједљивост или зановетање. То може да доведе до сукоба и отуђивања од других, иако Девице то чине с намером да помогну.

БОНУС ВИДЕО: