Đedović  je zahvaljujući učestvovanju u "Zadruzi", odnosno u "Eliti", obezbedio dve nekretnine i sada uživa u tome što je stvorio: 

- Imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola kuća za moje roditelje. Majka moja će da vidi šta će sa tim novim stanom. Ne mešam se u to. Mami sam, stan u kom je on odrasla, otkupio od ostalih članova porodice, ovaj novi stan je za izdavanje - istakao je ponosno Marko i dodao:

 

 

- Emotivan sam i sam za taj stan dole, rastao sam dole uz babu i dedu. Vezan sam za Kosovo i Metohiju, pola svog života sam tamo proveo, polovinu u Čačku i Beogradu. To mi je bolna rana i sva lepa sećanja me vežu za period dole, iz Zvečana. Uvek se dole osetim kao dete - otkrio je Đedović za Blic.

 

 

Marko je rekao da neće biti deo rijalitija "Elita 8", niti "Farme" ali će se svakako čuti njegovo mišljenje o novim učesnicima: 

- Ne ulazim u Elitu, ni Farmu. Biću deo tih formata, biću prisutan, svakako sam tu, ništa više od toga ne mogu reći. I dalje radim kod Željka u kabinetu, tu sam, ne idem nigde - rekao je bivši zadrugar.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: