Dejan koji je godinama živeo van Srbije, sada se prisetio nemilog događaja koji mu se desio svojevremeno na jednoj privatnoj proslavi u Berlinu.

FOTO: Printskrin Jutjbu Grand televizija

 

-To je bilo 2009. godine u Nemačkoj, ne znam ni kako se to dogodilo. Samo znam, da je ničim izazvan gost koji je bio vidno u alkoholisanom stanju napao mene sa leđa. Ubo me nožem čovek, nož se zabio u rebro, srećom nije oštetio ni jedan vitalan organ- rekao je pevač za Grand.

Dejana je ovo iskustvo naučilo da bira sa kim sarađuje.

FOTO: Printskrin Jutjbu Grand televizija

 

- Srećom pa je obezbeđenje reagovalo tako da se na tome i završilo. Iskreno od tada pazim gde nastupam i ne želim da pevam u svakakvim lokalima. Znate, ja sam pevač po koga su slali privatni avion da pevam za neke uticajne ljude na par sati i odmah nakon svirke su me vratilli kući. Ne želim da neko misli da sam nadobudan, ali samo kažem da volim da nastupam na pristojnim i kulturnim mestima. Dugo sam u poslu, ljudi su zadovoljni mojim nastupima i zato kad me pitaju što me nema svuda da nastupam, prosto ne želim ako uslovi nisu adekvatni i pristojni- završio je Živić izlaganje za Grand.

Inače, naš pevač doživeo je pravu životnu dramu kada mu je otac umro.