Careva bivša i učesnica rijalitija "Zadruge 6", skoro je saopštila da ima drugog izabranika i objavila fotku sa njim, a njen bivši verenik i otac njene ćerke Filip Car je zbog toga burno reagovao.

Nije štedeo reči za nju, a sada ju je potkačio storijem na Instagram profilu: 

- Od cinkaroša nikad čovek, od k*rve nikad dama - stoji u citatu koji je on napisao.

Foto: Printskrin Instagram/filip_car_capo_ck

 

Kako i Aleksandrin dečko ima tetovažu, mnogi su pomislili da je reč i Filipu i da su se pomirili. Car je demantovao te navode: 

- Ruka nije moja, niti sam se pomirio s njom, ko poznaje tetovaže moje i moje ruke to vidi odmah! Kada sam govorio da mi je razlog njenog nedolaska da živimo zajedno sumnjiv ljudi oko mene nisu verovali, kada sam rekao da je nedovođenje deteta na letovanje i korektan roditeljski odnos neobičan, isto su svi su govorili da sam lud! Ja već dva meseca znam da ona ima nekoga i to sam slučajno saznao, ali su mi ona i njena majka priznale to, samo znate kako… U tim momentima njenog nedolaska i svega toga ja sam dosta pio, loš sam bio u glavi i skrhan, nisam znao da se nosim sa situacijom, pa sam pravio greške koje je javnost saznala i uvek naravno ja dežurni krivac! Filip je kriv za sve! E, ovim putem neka znaju njeni fanatici da je Filip napravio sve da bi ona i naše dete došli u Crikvenicu i imali zajednički dom!

(Informer)

BONUS VIDEO: