Царева бивша и учесница ријалитија "Задруге 6", скоро је саопштила да има другог изабраника и објавила фотку са њим, а њен бивши вереник и отац њене ћерке Филип Цар је због тога бурно реаговао.

Није штедео речи за њу, а сада ју је поткачио сторијем на Инстаграм профилу: 

- Од цинкароша никад човек, од к*рве никад дама - стоји у цитату који је он написао.

Фото: Принтскрин Инстаграм/filip_car_capo_ck

 

Како и Александрин дечко има тетоважу, многи су помислили да је реч и Филипу и да су се помирили. Цар је демантовао те наводе: 

- Рука није моја, нити сам се помирио с њом, ко познаје тетоваже моје и моје руке то види одмах! Када сам говорио да ми је разлог њеног недоласка да живимо заједно сумњив људи око мене нису веровали, када сам рекао да је недовођење детета на летовање и коректан родитељски однос необичан, исто су сви су говорили да сам луд! Ја већ два месеца знам да она има некога и то сам случајно сазнао, али су ми она и њена мајка признале то, само знате како… У тим моментима њеног недоласка и свега тога ја сам доста пио, лош сам био у глави и скрхан, нисам знао да се носим са ситуацијом, па сам правио грешке које је јавност сазнала и увек наравно ја дежурни кривац! Филип је крив за све! Е, овим путем нека знају њени фанатици да је Филип направио све да би она и наше дете дошли у Цриквеницу и имали заједнички дом!

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: