U subotičkoj policiji potvrđuju da se 4. septembra oko 20.20 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je vozač putničkog vozila "mercedesa" iz neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku, pri čemu je udario u putničko vozilo marke "tojota".

- U ovoj nezgodi povredama na licu mesta podlegli su vozač "tojote" i putnik iz njenog vozila, dok je suvozač iz njenog vozila teže povređen, a vozač mercedesa lakše - kažu u policiji.

Uviđaj je izvršio tužilac Osnovnog javnog tužilaštva Subotica i saobraćajni policijski službenici.

- Protiv vozača "mercedesa" biće podneta krivična prijava zbog krivičnog dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici kažu da se S. Đ., vozač "mercedesa", BiH registarskih oznaka, kretao iz pravca Bajmoka ka Mišićevu i iz neutvrđenih razloga je prešao u suprotnu traku, pri čemu je prednjim levim delim udario u prednji levi deo "tojote" subotičkih registarskih oznaka kojim je upravljala R. D., prenosi Blic.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći povredama na licu mesta podlegli su R. D. i putnik iz njenog vozila M. R. iz Kikinde, dok je suvozač iz njenog vozila M. R. iz Kikinde zadobila teške telesne povrede, a vozač "mercedesa" S. Đ. je zadobio lakše telesne povrede.

Od momenta nezgode, pa do 22.50 časova saobraćaj je na mestu nesreće bio obustavljen za teretna vozila, dok su putnička vozila preusmeravana preko atarskog puta.

BONUS VIDEO: