У суботичкој полицији потврђују да се 4. септембра око 20.20 сати догодила саобраћајна несрећа у којој је возач путничког возила "мерцедеса" из неутврђених разлога прешао у супротну траку, при чему је ударио у путничко возило марке "тојота".

- У овој незгоди повредама на лицу места подлегли су возач "тојоте" и путник из њеног возила, док је сувозач из њеног возила теже повређен, а возач мерцедеса лакше - кажу у полицији.

Увиђај је извршио тужилац Основног јавног тужилаштва Суботица и саобраћајни полицијски службеници.

- Против возача "мерцедеса" биће поднета кривична пријава због кривичног дела тешка дела против безбедности јавног саобраћаја.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

У Основном јавном тужилаштву у Суботици кажу да се С. Ђ., возач "мерцедеса", БиХ регистарских ознака, кретао из правца Бајмока ка Мишићеву и из неутврђених разлога је прешао у супротну траку, при чему је предњим левим делим ударио у предњи леви део "тојоте" суботичких регистарских ознака којим је управљала Р. Д., преноси Блиц.

- У овој саобраћајној несрећи повредама на лицу места подлегли су Р. Д. и путник из њеног возила М. Р. из Кикинде, док је сувозач из њеног возила М. Р. из Кикинде задобила тешке телесне повреде, а возач "мерцедеса" С. Ђ. је задобио лакше телесне повреде.

Од момента незгоде, па до 22.50 часова саобраћај је на месту несреће био обустављен за теретна возила, док су путничка возила преусмеравана преко атарског пута.

БОНУС ВИДЕО: