Nije nepoznato da deca javnih ličnosti pohađaju privatne škole, a jedna je posebno tražena u krugu slavnih.

Foto: ATA images/M. M.

 

Milan Kalinić, upravo je taj koji je svoju ćerku Teu upisao u istu školu koju sada pohađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, Nika.

Foto: Instagram printskrin/duskotosic

 

Nika Tošić je od prvog septembra krenula u srednju školu za koju će mama i tata morati mesečno da izdvoje nešto više od 400 evra mesečno.

U pitanju je škola gde je sve prilagođeno deci koja žele da se ostvare na različitim poljima, poput gimnazije u kojoj ima tri različita programa.

Naslednica Duška Tošića i Jelene Karleuše izuzetno je aktivna na društvenim mrežama, pa smo mogli da vidimo i kako se spremila za prvi dan škole, ali i kako teku prvi dani i upoznavanje sa vršnjacima.

FOTO: Printskrin TikTok NikaTošić

 

- Updejt za srednju školu. Krenula sam u srednju školu i sad ću vam reći kakvo mi je iskustvo dosad bilo. Evo, nije mi se svidelo uopšte, odeljenje, kao razred je tako neprijatan.

Hoću da se sprijateljim s nekim, i evo na primer, ja dodam kao na primer, gde si pre išao u školu i oni mi kažu nebitno gde...

FOTO: Printskrin TikTok NikaTošić

 

I, neprijatna tišina, ja još nešto da dodam, ako već nema ni ona drugarice, ajde da se sprijateljim. LJudi ovde nisu socijalni.. - ispričala je Nika u video-snimku kroz kakve probleme prolazi u odeljenju u kom je.

Na red je došla i uniforma koji srednjoškolci u toj školi moraju da nose, a koja se Niki nikako ne sviđa.

- Zašto je neko smislio da nam ovakve boje bude uniforma? Kakva je ovo boja, šta se uklapa uz ovo? Šta se slaže uz ovo? Ništa! Hajde da je svetla boja, izgledam kao Štrumf! - rekla je Nika iskreno u snimku koji je brzo postao viralan na TikToku.

Espreso