Није непознато да деца јавних личности похађају приватне школе, а једна је посебно тражена у кругу славних.

Фото: АТА имагес/М. М.

 

Милан Калинић, управо је тај који је своју ћерку Теу уписао у исту школу коју сада похађа ћерка Јелене Карлеуше и Душка Тошића, Ника.

Фото: Инстаграм принтскрин/дускотосиц

 

Ника Тошић је од првог септембра кренула у средњу школу за коју ће мама и тата морати месечно да издвоје нешто више од 400 евра месечно.

У питању је школа где је све прилагођено деци која желе да се остваре на различитим пољима, попут гимназије у којој има три различита програма.

Наследница Душка Тошића и Јелене Карлеуше изузетно је активна на друштвеним мрежама, па смо могли да видимо и како се спремила за први дан школе, али и како теку први дани и упознавање са вршњацима.

ФОТО: Принтскрин ТикТок НикаТошић

 

- Упдејт за средњу школу. Кренула сам у средњу школу и сад ћу вам рећи какво ми је искуство досад било. Ево, није ми се свидело уопште, одељење, као разред је тако непријатан.

Хоћу да се спријатељим с неким, и ево на пример, ја додам као на пример, где си пре ишао у школу и они ми кажу небитно где...

ФОТО: Принтскрин ТикТок НикаТошић

 

И, непријатна тишина, ја још нешто да додам, ако већ нема ни она другарице, ајде да се спријатељим. Људи овде нису социјални.. - испричала је Ника у видео-снимку кроз какве проблеме пролази у одељењу у ком је.

На ред је дошла и униформа који средњошколци у тој школи морају да носе, а која се Ники никако не свиђа.

- Зашто је неко смислио да нам овакве боје буде униформа? Каква је ово боја, шта се уклапа уз ово? Шта се слаже уз ово? Ништа! Хајде да је светла боја, изгледам као Штрумф! - рекла је Ника искрено у снимку који је брзо постао виралан на ТикТоку.

Еспресо