Ovo je pitanje koje se konstatno nalazi u javnosti i među navijačima posle izmišljenih razloga za otkaze tandema sa Saudijske Arabije. Potpuno je jasno da između njih i Piksija ne štimaju baš najbolje stvari i da nikakve povrede nisu razlog za nedolazak na mečeve Lige nacija.

Šta će se dalje dešavati? Kurir je iz dobro obaveštenih izvora saznaje da će Stojković i za naredno reprezentativno okupljanje povući isti potez, a to znači uputiti poziv Mitrović i Milinković-Saviću! Selektor smatra da između njega i pomenutih igrača nema nikakvih problema i na ovaj način će prebaciti loptu u njihovo dvorište.

Ostaje da se vidi kakav će da bude njihov odgovor. Jednom su "ispucali" laž da su povređeni, pa će verovatno sada morati da kažu istinu ako ponovo odbiju poziv selektora.

Šta je važno u celoj priči?

Jedino je sigurno - nikakav cirkus nam ne treba pred važne utakmice u Ligi nacija, a cela situacija ponovo miriše na neki ozbiljan cirkus. Nažalost, guranje problema pod tepih i pretvaranje da je sve u savršenom redu, dolazi nam na naplatu.

Reprezentacija Srbije u oktobru igra mečeva protiv Švajcarske u Leskovcu, a zatim i Španije u Kordobi.

Kurir sport