Ово је питање које се констатно налази у јавности и међу навијачима после измишљених разлога за отказе тандема са Саудијске Арабије. Потпуно је јасно да између њих и Пиксија не штимају баш најбоље ствари и да никакве повреде нису разлог за недолазак на мечеве Лиге нација.

Шта ће се даље дешавати? Курир је из добро обавештених извора сазнаје да ће Стојковић и за наредно репрезентативно окупљање повући исти потез, а то значи упутити позив Митровић и Милинковић-Савићу! Селектор сматра да између њега и поменутих играча нема никаквих проблема и на овај начин ће пребацити лопту у њихово двориште.

Остаје да се види какав ће да буде њихов одговор. Једном су "испуцали" лаж да су повређени, па ће вероватно сада морати да кажу истину ако поново одбију позив селектора.

Шта је важно у целој причи?

Једино је сигурно - никакав циркус нам не треба пред важне утакмице у Лиги нација, а цела ситуација поново мирише на неки озбиљан циркус. Нажалост, гурање проблема под тепих и претварање да је све у савршеном реду, долази нам на наплату.

Репрезентација Србије у октобру игра мечева против Швајцарске у Лесковцу, а затим и Шпаније у Кордоби.

Курир спорт