Јелена Карлеуша и Душко Тошић завршили су своје брачно путовање, потписивањем споразумног развода, и то после 16 година заједничког живота. Скандали су се у последње време низали, а сада је стављена тачка на брак

Јелена је Душку послала бруталну поруку, рекло би се и мало изнервирана јер се он није појавио на потписивању папира већ је послао свог адвоката.

Јелена је на свом налогу на Инстаграму написала да је све одрадила сама у пратњи адвоката.

Фото: АТА имагес

 

 

"Потписала сам споразумни развод брака после 16 година. Сама. Прекопута мене на слици су мој адвокат Милан Атељевић и овлашћени адвокат досадашњег супруга који није дошао. Нисам питала зашто. Због разноразних медијских и друштвених нагађања, додаћу да се сва заједничка имовина(стечена у браку) води на нашу децу, Атину и Нику. Старатељ наше деце сам ја. "Друга страна" није имала другачији предлог.

Иако неки надасве мудри људи кажу да због деце бивши супружници треба да буду у коректним односима, ја не желим више никакву повезницу нити контакт са претходним периодом живота сем ако је реч о питању живота и смрти.

У том случају ћу вероватно и погинути.

Елем, свако може направити децу, то је лако, свако се може оженити али не може свако бити муж.

Муж је онај који поред жене стоји онако како се на потписивању брачног уговора каже - и у добру и у злу… а мене је живот нажалост или на срећу “наградио” снагом да кроз све проблеме, успоне и падове, кроз море зла, суза и лоших људи свих протеклих година… идем сама.

 

 

Знам.

Тешко је стајати поред мене, тешко корачати поред мене а још теже стати испред мене.

Ваљда зато што сам тако страшна. За мене често кажу да сам ЛУДА, вероватно су у праву.

Зато поред мене од сада може стати само ЛУД. Као ја. Не прихватам ништа мање.

Да ме као што ја знам, ЛУДО воли, чак и када ме читав свет мрзи.

Немам шта више да додам друже судија.

Идемо даље."

БОНУС ВИДЕО: