- Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu. Moj sin je poveren ljudima koji su garantovali da će sve biti u redu. A doživeo je nasilje dva puta u toku prvog snimajućeg dana. Kao odgovor na moju prijavu nasilja, produkcija ga je izbacila iz projekta. Kao ženi iz ovog posla, tolerancija i čak i nagrađivanje vršnjačkog nasilja, naročito posle svega što nas je zadesilo je nedopustiva.

 

 

- Kao majka, razmišljam: "Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva, i udara u glavu? Nisam". S te strane, hvala produkciji "Monada" koja je moje dete isključila iz projekta. Jer moj sin nije džak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko - navela je glumica na svom Insatgramu.

Marija je u izjavi za Kurir pojasnila kako je došlo do incidenta.

 

 

- Moj sin već je snimao tu seriju. Htela sam da ga povučem i da ne radi novu sezonu, jer ni njegov otac i ja nismo mogli da ga pratimo. Ubeđivali su nas da će biti sve u redu. Problem se desio već prvog dana. On ima samo 12 godina, a napali su ga dečaci koji imaju 15 i 17 godina. Nemam problem s tim da su oni nestašni i tinejdžeri. Međutim, ne može da mi se vrati sin kući s hematomom na glavi i bolom u vratu. Produkcija je reagovala tek kad smo sve prijavili platformi za nasilje "Čuvam te" i dali su neko saopštenje da osuđuju nasilje. Mog sina su izbacili iz serije, a nasilnike su nagradili... Nisam mogla to da prećutim ovo što se desilo - poručuje voditeljka.

(Kurir)

BONUS VIDEO: