- Да ли бисте ћутали на вршњачко насиље? Ја не могу. Мој син је поверен људима који су гарантовали да ће све бити у реду. А доживео је насиље два пута у току првог снимајућег дана. Као одговор на моју пријаву насиља, продукција га је избацила из пројекта. Као жени из овог посла, толеранција и чак и награђивање вршњачког насиља, нарочито после свега што нас је задесило је недопустива.

 

 

- Као мајка, размишљам: "Да ли сам ја дете родила да га неко чупа, исмева, и удара у главу? Нисам". С те стране, хвала продукцији "Монада" која је моје дете искључила из пројекта. Јер мој син није џак за ударање. Нек иде на вашу савест, морал и професионалност. Толико - навела је глумица на свом Инсатграму.

Марија је у изјави за Курир појаснила како је дошло до инцидента.

 

 

- Мој син већ је снимао ту серију. Хтела сам да га повучем и да не ради нову сезону, јер ни његов отац и ја нисмо могли да га пратимо. Убеђивали су нас да ће бити све у реду. Проблем се десио већ првог дана. Он има само 12 година, а напали су га дечаци који имају 15 и 17 година. Немам проблем с тим да су они несташни и тинејџери. Међутим, не може да ми се врати син кући с хематомом на глави и болом у врату. Продукција је реаговала тек кад смо све пријавили платформи за насиље "Чувам те" и дали су неко саопштење да осуђују насиље. Мог сина су избацили из серије, а насилнике су наградили... Нисам могла то да прећутим ово што се десило - поручује водитељка.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: