Nataša Bekvalac na jednom od nastupa koji je imala nedavno, stopirala je muziku i održala kratak govor. Kako je i sama rekla vlasnici klubova imaju problem kada ona nastupa, jer uglavnom na njene koncerte dolaze žene, koje ne mogu popiti onoliko koliko mogu muškarci.

Foto: ATA images

 

- Vlasnici diskoteka i klubova, uglavnom prevrću oči kada ja trebam da im gostujem, ne vole. Kažu da na mojim nastupima dolaze žene, čast izuzecima, a žene kažu da ne troše. Nema velikog pazara kada ja dođem, a ja bih da poručim dragim mojim ženama - da rade, da budu vredne. Plaćaju svoja pića i račune, da moji nastupi uvek budu puni žena, koje imaju svoju lovu, jer ja ću pevati uvek pesme samo za žene - poručila je pevačica u toku koncerta, a publika je njenu izjavu usnimila i podelila na društvene mreže

Podsetimo,Nataša je često nailazila na brojne komentare na račun ljubavnog života, a iza sebe ima tri braka.

Nakon razvoda od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu, Nataša Bekvalac još dva puta udavala, a sada ju je na nastupu sačekala neočekivana situacija.

Naime, dok je držala koncert, Nataši Bekvalac pokušali su da stave prsten na ruku.

Pevačica je u svom duhovitom stilu sve ispratila, krenula da uzme prsten, a potom izmakla ruku i poručila: "Nema šanse" i odbila da stavi prsten.

Kurir