Наташа Беквалац на једном од наступа који је имала недавно, стопирала је музику и одржала кратак говор. Како је и сама рекла власници клубова имају проблем када она наступа, јер углавном на њене концерте долазе жене, које не могу попити онолико колико могу мушкарци.

Фото: АТА имагес

 

- Власници дискотека и клубова, углавном преврћу очи када ја требам да им гостујем, не воле. Кажу да на мојим наступима долазе жене, част изузецима, а жене кажу да не троше. Нема великог пазара када ја дођем, а ја бих да поручим драгим мојим женама - да раде, да буду вредне. Плаћају своја пића и рачуне, да моји наступи увек буду пуни жена, које имају своју лову, јер ја ћу певати увек песме само за жене - поручила је певачица у току концерта, а публика је њену изјаву уснимила и поделила на друштвене мреже

Подсетимо,Наташа је често наилазила на бројне коментаре на рачун љубавног живота, а иза себе има три брака.

Након развода од бившег ватерполисте Данила Икодиновића са којим има ћерку Хану, Наташа Беквалац још два пута удавала, а сада ју је на наступу сачекала неочекивана ситуација.

Наиме, док је држала концерт, Наташи Беквалац покушали су да ставе прстен на руку.

Певачица је у свом духовитом стилу све испратила, кренула да узме прстен, а потом измакла руку и поручила: "Нема шансе" и одбила да стави прстен.

Курир