Ovaj datum je posebno važan za njih, jer proslavljaju prvu deceniju braka i velike ljubavi.

Foto: Jutjub printskrin/K1 Televizija

 

Jovana Joksimović oglasila se ovim povodom i na društvenoj mreži Instagram objavila predivnu uspomenu sa venčanja.

I tada je zaljubljenim očima gledala u Željka, dok ga je milovala po licu.

FOTO: Printskrin Instagram jjovanajoksimovic

 

- 10 godina sreće i ljubavi - napisala je kratko u objavi voditeljka i označila svog supruga. Uz to je dodala i emodžije srca.

Jovana i Željko upoznali su se i zaljubili tokom angažmana na Evroviziji. Danas važe za jedan od najuspešnijih i najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

Foto: Jutjub printskrin/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

 

Oboje smo bili zauzeti kada smo se upoznali

- Kada je Marija pobedila svi smo bili presrećni. Dugo se nagađalo ko će biti voditelj, a ja sam na nekoliko sastanaka predlagala da to bude baš Željko, on je pevač koji je dobro poznat evrovizijskoj publici. Pre nego što smo se upoznali ljudi su mi govorili da je arogantan i čudan tip, ali mislim da su pogrešili. Od prvog dana smo se poklopili i na samim probama smo bili dobro uigrani - izjavila je Jovana ranije i dodala da, iako su tada oboje bili emotivno zauzeti, ljubav je presudila.

- Oboje smo bili zauzeti kada smo se upoznali. Mislim da se ljubav ili desi ili ne desi. Nama se desila, ne zbog toga što smo puno vremena provodili zajedno, nego se desila samo - ispričala je ranije Jovana u emisiji "Iz Profila".

Blic