Melina je od Harisa mlađa 30 godina, a vest o razvodu je iznenadila javnost. Važili su za jedan od najskladnijih parova sa estrade. Posle 22 godine braka, rešili su da stave tačku na zajednički život. 

NJihova ljubavna priča počela je  2002. godine, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a Melina se nakon svega preselila da živi na Azurnoj obali.

Melina Galić je otkrila šta je najviše podseća na mladost i budi setu: 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAMEL (@hamelofficial)

 

- Šta mene vraća u mladost... To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja... Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko. Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena - istakla je Melina za "Blic".

 NJihove emocije su odmah planule, a iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu, Haris je u jednom od retkih intervjua priznao da su se "jednostavno našli"

 

 

Melinini roditelji su se u početku suprostavljali njihovoj vezi: 

- U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - istakao je on jednom prilikom za medije.

- Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.- rekla je kreatorka. 

(Blic)

BONUS VIDEO: