Devica: Doba sreće i transformacije

Ovom zemljanom znaku predviđena je posebno srećna jesen!

2. oktobra događa se mladi Mesec u Devici, otvarajući snažan trenutak za postavljanje namera za sledeći mesec. Mladi Meseci simbolizuju obnovu, nove početke i priliku da ponovno usmerite svoju energiju.

Ova mesečeva faza će biti posebno moćna za Device. Osećaćete se napunjeni energijom, spremni za ostvarivanje svojih ciljeva, posebno u područjima koja se odnose na posao, zdravlje i lični razvoj.

FOTO: Vikipedia

 

 

Zatim, 17.10., dogodiće se delimično pomračenje Meseca na osi Riba - Devica, donoseći snažne pomake. Pomračenja su poznata po zatvaranju poglavlja i stvaranju prostora za nove početke.

Za Device je ovo vreme transformacije, koje vam omogućuje da otpustite ono što vam više ne služi i prigrlite nepoznato s poverenjem.

Sve dok ste otvoreni ovim kozmičkim energijama, ove jeseni možete manifestovati zaista predivne stvari!

Sezona je usklađivanja, obnove i uspeha, a zvezde vam idu u prilog.

Vaga: Vaše vreme da zablistate

Dok Sunce ulazi u vaš znak 23.septembra, to označava službeni početak sezone Vage - vreme kada ćete se osećati društvenije, samopouzdanije i blistavije nego ikada.

Ova sezona donosi vam zlatnu priliku da zablistate u svakom području svog života. Sa Suncem u vašem uglu, sve što dotaknete nosi malo više sreće, što ovo čini savršenim trenutkom da zatražite povišicu, učinite korak prema svojoj simpatiji ili čak okušate sreću s novim poslom.

Ali uzbuđenje tu ne prestaje. 2. oktobra. događa se retko pomračenje Sunca za vreme mladog Meseca u vašem znaku, dodajući još snažniji podsticaj ovoj sezoni manifestacije.

Mladi Meseci su uvek moćno vreme za postavljanje namera, ali pomračenje Sunca pojačava ovu energiju, dajući vam priliku da napravite značajnu promenu u svom životu.

Bilo da se fokusirate na ljubav, novac ili lični razvoj, svemir je spreman da pojača vaše želje.

Međutim, sa svom ovom kosmičkom energijom koja se vrti, možete primetiti da se vaša uobičajena neodlučnost i sklonost ugađanju ljudima pojavljuju. Tokom ovog vremena, pripazite na te navike i pokušajte ostati usredsređeni na sopstvene ciljeve i želje.

2. oktobra odvojite trenutak da razmislite o svojim blagoslovima i zamislite šta želite da postignete u nadolazećim mesecima.

Zvezde su vam naklonjene, posebno kada su u pitanju ciljevi vezani uz ljubav, bogatstvo i lepotu. Verujte svojoj sreći - ovo je vaša sezona i svemir je na vašoj strani!

Škorpija: Prihvatite čaroliju jeseni

Sunce ulazi u vaš znak 23. oktobra, započinjući razdoblje ispunjeno spletkama, transformacijama i dubokim emocijama.

Kao dodatak mističnosti, tu je mlad Mesec u Škorpiji 1.novembra, u vreme kada je veo između duhovnog i fizičkog sveta najtanji.

Sa Suncem i Mesecom u vašem znaku, ovo je vrlo nabijen trenutak magije i manifestacije. Sezona Škorpije sigurno će biti ispunjena intenzitetom, romantikom i daškom mističnog - upravo onako kako vam se sviđa!

Foto: Profimedia

 

 

Ovo je moćno vreme za postavljanje namera, jer će vaše želje imati dodatnu kosmičku težinu. Iskoristite ovaj mladi Mesec da se usredsredite na ono što doista želite da promenite u svom životu.

Budući da ova mesečeva faza predstavlja vreme lične transformacije, budite spremni da odbacite sve što vam više ne služi. Prigrlite nove mogućnosti koje vam dolaze - promena je vaš saveznik tokom ove sezone ponovnog rođenja.

Samo dva dana kasnije, 3.novembra, Juno, asteroid braka i partnerstva, ulazi u Škorpiju.

Ovo pojačava vaš fokus na odnose, intimnost i zajedničke resurse - stvari kojima prirodno vladate dok Škorpija vlada osmom kućom.

Tokom ovog vremena očekujte da ćete se osećati duboko povezani u pitanjima ljubavi i partnerstva. Postojeće veze će jačati, a novi sada stvoreni odnosi imaće neraskidiv intenzitet.

Sezona Škorpije poziva vas da duboko zaronite u svoje emocije, odnose i želje. To je vreme transformacije, magije i strasti, gde je sve moguće ako prigrlite energiju koja se vrti oko vas.

Ribe: Sezona sreće i rasta

Iako jesen možda nije sezona vaših rođendana, drage Ribe, ona će vam doneti neverovatnu sreću i transformaciju. Kosmička energija ove sezone ide u vašu korist, počevši od značajnog događaja 18. septembra - punog Meseca i delomičnog pomračenja Meseca u vašem znaku.

Ova snažna lunacija je trenutak kulminacije, gde će seme vaših prošlih namera, posebno onih koje ste posejali prošlog meseca, doći do izražaja.

Pažljivo postavite svoje ciljeve tokom mladog Meseca u Devici 2.oktobra, posebno u područjima zdravlja, posla i blagostanja. Ova osovina Devica-Ribe podržava rast ovih namera, a do izlaska punog Meseca videćete manifestaciju svojih snova u punom cvatu.

Vaša prirodna kreativnost i intuicija biće na vrhuncu svih vremena, čineći ovo razdoblje glavnom prilikom za emocionalno isceljenje i duhovni rast.

Pomrčina Meseca dodatno pojačava ovu energiju, podstičući vas da se oslobodite starih obrazaca i navika koje vam više ne služe. Otpuštanjem stvarate prostor za svemir da vam donese nove blagoslove.

Međutim, budite spremni da se suočite s nekim neugodnim istinama koje ste možda izbegavali. Iako se ovo može činiti izazovnim, sve je u funkciji većeg obilja koje svemir priprema za vas.

Zatim, 15.septembra, Saturn – planeta karme, strukture i odgovornosti - kreće direktno u vašem znaku. Dok se Saturnov uticaj ponekad može činiti teškim, ovo će razdoblje doneti jasnoću i fokus na područja vašeg života koja su bila haotična.

Lakše ćete preuzeti odgovornosti, napraviti praktične planove za budućnost pa čak i videti potencijalni napredak u karijeri ili financijsku dobit.

Ovo je vreme u kojem vaša uobičajena zbunjenost oko discipline i strukture ustupa mesto prilikama za stabilnost i uspeh.

Prihvatite tok ove transformativne sezone, Ribe - dobre stvari su na putu!

(Atma.hr)

BONUS VIDEO: