Девица: Доба среће и трансформације

Овом земљаном знаку предвиђена је посебно срећна јесен!

2. октобра догађа се млади Месец у Девици, отварајући снажан тренутак за постављање намера за следећи месец. Млади Месеци симболизују обнову, нове почетке и прилику да поновно усмерите своју енергију.

Ова месечева фаза ће бити посебно моћна за Девице. Осећаћете се напуњени енергијом, спремни за остваривање својих циљева, посебно у подручјима која се односе на посао, здравље и лични развој.

FOTO: Vikipedia

 

 

Затим, 17.10., догодиће се делимично помрачење Месеца на оси Риба - Девица, доносећи снажне помаке. Помрачења су позната по затварању поглавља и стварању простора за нове почетке.

За Девице је ово време трансформације, које вам омогућује да отпустите оно што вам више не служи и пригрлите непознато с поверењем.

Све док сте отворени овим козмичким енергијама, ове јесени можете манифестовати заиста предивне ствари!

Сезона је усклађивања, обнове и успеха, а звезде вам иду у прилог.

Вага: Ваше време да заблистате

Док Сунце улази у ваш знак 23.септембра, то означава службени почетак сезоне Ваге - време када ћете се осећати друштвеније, самопоузданије и блиставије него икада.

Ова сезона доноси вам златну прилику да заблистате у сваком подручју свог живота. Са Сунцем у вашем углу, све што дотакнете носи мало више среће, што ово чини савршеним тренутком да затражите повишицу, учините корак према својој симпатији или чак окушате срећу с новим послом.

Али узбуђење ту не престаје. 2. октобра. догађа се ретко помрачење Сунца за време младог Месеца у вашем знаку, додајући још снажнији подстицај овој сезони манифестације.

Млади Месеци су увек моћно време за постављање намера, али помрачење Сунца појачава ову енергију, дајући вам прилику да направите значајну промену у свом животу.

Било да се фокусирате на љубав, новац или лични развој, свемир је спреман да појача ваше жеље.

Међутим, са свом овом космичком енергијом која се врти, можете приметити да се ваша уобичајена неодлучност и склоност угађању људима појављују. Током овог времена, припазите на те навике и покушајте остати усредсређени на сопствене циљеве и жеље.

2. октобра одвојите тренутак да размислите о својим благословима и замислите шта желите да постигнете у надолазећим месецима.

Звезде су вам наклоњене, посебно када су у питању циљеви везани уз љубав, богатство и лепоту. Верујте својој срећи - ово је ваша сезона и свемир је на вашој страни!

Шкорпија: Прихватите чаролију јесени

Сунце улази у ваш знак 23. октобра, започињући раздобље испуњено сплеткама, трансформацијама и дубоким емоцијама.

Као додатак мистичности, ту је млад Месец у Шкорпији 1.новембра, у време када је вео између духовног и физичког света најтањи.

Са Сунцем и Месецом у вашем знаку, ово је врло набијен тренутак магије и манифестације. Сезона Шкорпије сигурно ће бити испуњена интензитетом, романтиком и дашком мистичног - управо онако како вам се свиђа!

Фото: Профимедиа

 

 

Ово је моћно време за постављање намера, јер ће ваше жеље имати додатну космичку тежину. Искористите овај млади Месец да се усредсредите на оно што доиста желите да промените у свом животу.

Будући да ова месечева фаза представља време личне трансформације, будите спремни да одбаците све што вам више не служи. Пригрлите нове могућности које вам долазе - промена је ваш савезник током ове сезоне поновног рођења.

Само два дана касније, 3.новембра, Јуно, астероид брака и партнерства, улази у Шкорпију.

Ово појачава ваш фокус на односе, интимност и заједничке ресурсе - ствари којима природно владате док Шкорпија влада осмом кућом.

Током овог времена очекујте да ћете се осећати дубоко повезани у питањима љубави и партнерства. Постојеће везе ће јачати, а нови сада створени односи имаће нераскидив интензитет.

Сезона Шкорпије позива вас да дубоко зароните у своје емоције, односе и жеље. То је време трансформације, магије и страсти, где је све могуће ако пригрлите енергију која се врти око вас.

Рибе: Сезона среће и раста

Иако јесен можда није сезона ваших рођендана, драге Рибе, она ће вам донети невероватну срећу и трансформацију. Космичка енергија ове сезоне иде у вашу корист, почевши од значајног догађаја 18. септембра - пуног Месеца и деломичног помрачења Месеца у вашем знаку.

Ова снажна лунација је тренутак кулминације, где ће семе ваших прошлих намера, посебно оних које сте посејали прошлог месеца, доћи до изражаја.

Пажљиво поставите своје циљеве током младог Месеца у Девици 2.октобра, посебно у подручјима здравља, посла и благостања. Ова осовина Девица-Рибе подржава раст ових намера, а до изласка пуног Месеца видећете манифестацију својих снова у пуном цвату.

Ваша природна креативност и интуиција биће на врхунцу свих времена, чинећи ово раздобље главном приликом за емоционално исцељење и духовни раст.

Помрчина Месеца додатно појачава ову енергију, подстичући вас да се ослободите старих образаца и навика које вам више не служе. Отпуштањем стварате простор за свемир да вам донесе нове благослове.

Међутим, будите спремни да се суочите с неким неугодним истинама које сте можда избегавали. Иако се ово може чинити изазовним, све је у функцији већег обиља које свемир припрема за вас.

Затим, 15.септембра, Сатурн – планета карме, структуре и одговорности - креће директно у вашем знаку. Док се Сатурнов утицај понекад може чинити тешким, ово ће раздобље донети јасноћу и фокус на подручја вашег живота која су била хаотична.

Лакше ћете преузети одговорности, направити практичне планове за будућност па чак и видети потенцијални напредак у каријери или финанцијску добит.

Ово је време у којем ваша уобичајена збуњеност око дисциплине и структуре уступа место приликама за стабилност и успех.

Прихватите ток ове трансформативне сезоне, Рибе - добре ствари су на путу!

(Атма.хр)

БОНУС ВИДЕО: