Voditelj Slavko Beleslin bio je u dugogodišnjem braku sa Ivom Šiđanin, od koje se razveo 2018. godine.

Tada je voditeljev buran razvod bio glavna tema jer je nekadašnji par završio na brojnim suđenjima i Iva nije imala reči hvale za Slavka.

 

 

Slavko Beleslin ipak nije izgubio veru u ljubav i ponovo skrasio kraj lepe Milijane, koju je početkom prošle godine oženio.

- Prosidba je nešto što je meni uvek bilo romantično i intimno. Kada bih ranije čula da se neko udaje, nije me zanimalo kakva je venčanica, nego kako ju je zaprosio. To je trenutak koji se pamti zauvek, a Slavko se baš potrudio da mi priredi iznenađenje - prisetila se Milijana, a Slavko je tada istakao da je srećan čovek.

Foto: Instagram printskrin/ognjen.nestorovic

 

- Vi možete sve da isplanirate, osim energije i nekog X faktora, koji u nedostatku boljeg termina nazivamo atmosferom. To je nepoznati činilac koji se iznenada pojavljuje, a mi smo imali sreću da bude na našoj strani. Možda će se nekome učiniti da u ovom intervjuu biramo reči, ali imamo problem kao posle dobrog koncerta ili predstave, kad jednostavno ne možete da prepričate ono što ste doživeli - rekao je voditelj za "Hello".

BONUS VIDEO: