Водитељ Славко Белеслин био је у дугогодишњем браку са Ивом Шиђанин, од које се развео 2018. године.

Тада је водитељев буран развод био главна тема јер је некадашњи пар завршио на бројним суђењима и Ива није имала речи хвале за Славка.

 

 

Славко Белеслин ипак није изгубио веру у љубав и поново скрасио крај лепе Милијане, коју је почетком прошле године оженио.

- Просидба је нешто што је мени увек било романтично и интимно. Када бих раније чула да се неко удаје, није ме занимало каква је венчаница, него како ју је запросио. То је тренутак који се памти заувек, а Славко се баш потрудио да ми приреди изненађење - присетила се Милијана, а Славко је тада истакао да је срећан човек.

Фото: Инстаграм принтскрин/ognjen.nestorovic

 

- Ви можете све да испланирате, осим енергије и неког X фактора, који у недостатку бољег термина називамо атмосфером. То је непознати чинилац који се изненада појављује, а ми смо имали срећу да буде на нашој страни. Можда ће се некоме учинити да у овом интервјуу бирамо речи, али имамо проблем као после доброг концерта или представе, кад једноставно не можете да препричате оно што сте доживели - рекао је водитељ за "Hello".

БОНУС ВИДЕО: