1. Rasuti novac je znak haosa

Rasuti novac u torbici, u obliku novčića ili novčanica, simbolizuje finansijski haos i privlači siromaštvo. Novac uvek treba uredno presavijati i čuvati u novčaniku, jer to odražava poštovanje i brigu o finansijama. Prema feng šuiju, novac koji se slobodno kotrlja u vašoj torbici simbol je starih problema i nepotrebnih briga koje koče vaš finansijski napredak. Ako želite da privučete obilje, novčanik mora biti organizovan i posvećen isključivo novcu i bankovnim karticama.

Foto: Profimedia

 

2. Stari računi i nepotrebni papiri kao energetski vampiri

Stari računi, nepotrebne kartice i dokumenti koji se nakupljaju u vašoj torbici simbolizuju prošlost i stvaraju energetske blokade. Prema feng šuiju, to privlači energiju plaćanja i finansijskih obaveza, što može dovesti do finansijskih problema. Preporučljivo je da račune i dokumente čuvate odvojeno, na primer u posebnoj fascikli ili fioci, kako bi novčanik služio svojoj osnovnoj nameni.

Foto: Profimedia

 

3. Beskorisni predmeti donose lošu sreću

Polomljeni ruževi, stari suveniri ili nepotrebne drangulije deluju kao energetski vampiri i oduzimaju pozitivnu energiju iz vaše tašne. Takvi predmeti su povezani sa negativnim emocijama i sećanjima, što može doneti nesreću i blokirati protok finansijske energije. Uverite se da je vaša torbica organizovana i ispunjena stvarima koje imaju pozitivno značenje.

BONUS VIDEO: