1. Расути новац је знак хаоса

Расути новац у торбици, у облику новчића или новчаница, симболизује финансијски хаос и привлачи сиромаштво. Новац увек треба уредно пресавијати и чувати у новчанику, јер то одражава поштовање и бригу о финансијама. Према фенг шуију, новац који се слободно котрља у вашој торбици симбол је старих проблема и непотребних брига које коче ваш финансијски напредак. Ако желите да привучете обиље, новчаник мора бити организован и посвећен искључиво новцу и банковним картицама.

Фото: Профимедиа

 

2. Стари рачуни и непотребни папири као енергетски вампири

Стари рачуни, непотребне картице и документи који се накупљају у вашој торбици симболизују прошлост и стварају енергетске блокаде. Према фенг шуију, то привлачи енергију плаћања и финансијских обавеза, што може довести до финансијских проблема. Препоручљиво је да рачуне и документе чувате одвојено, на пример у посебној фасцикли или фиоци, како би новчаник служио својој основној намени.

Фото: Профимедиа

 

3. Бескорисни предмети доносе лошу срећу

Поломљени ружеви, стари сувенири или непотребне дрангулије делују као енергетски вампири и одузимају позитивну енергију из ваше ташне. Такви предмети су повезани са негативним емоцијама и сећањима, што може донети несрећу и блокирати проток финансијске енергије. Уверите се да је ваша торбица организована и испуњена стварима које имају позитивно значење.

БОНУС ВИДЕО: