Oko četiri ujutru, Aleksandra je objavila snimak sa svojim ljubimcem, uz pesmu "Lost Again", koju izvodu pevačica Kings Eliot.

Sašina naslednica se snimila kako mazi ljubimca, a posebnu pažnju su privukli stihovi jedne pesme. 

Foto: Printskrin/Instagram/alexx_23p

 

- Zatvoriću oči, jer svet propada. Znaš da bih umrla, da bih ostavila ovaj život da nađem drugim, gde postoji univerzum, samo jedna realnost gde sam dovoljna sebi - glasili su stihovi koje je izdvojila Aleksandra.

Iako je rođena u uticajnoj porodici, Aleksandra je rešila da napusti dva fakulteta i prepusti se svojoj velikoj ljubavi. Uređenju noktiju. Završila je čak i kurs za manikir. Sašina naslednica je otkrila još jednu strast, a to je pravljenje nakita. Često prikazuje složen proces izrade nakita na svom Instagram profilu. Nije poznato koliko zarađuje i da li joj je to primarni izvor novca, ali je poznato da joj je otac poklonio stan u kompleksu na Bežanijskoj kosi te jedan lokal.

Podsećanja radi, kreativni direktor "Granda" Saša Popović trenutno se nalazi u bolnici u Parizu, u koju je samoinicijativno otišao nakon lečanja u Beogradu. Popović je potražio tretman na jednoj od najboljih klinika u Evropi i trebalo bi da bude operisan tamo.

BONUS VIDEO: