Око четири ујутру, Александра је објавила снимак са својим љубимцем, уз песму "Лост Агаин", коју изводу певачица Кингс Елиот.

Сашина наследница се снимила како мази љубимца, а посебну пажњу су привукли стихови једне песме. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/alexx_23p

 

- Затворићу очи, јер свет пропада. Знаш да бих умрла, да бих оставила овај живот да нађем другим, где постоји универзум, само једна реалност где сам довољна себи - гласили су стихови које је издвојила Александра.

Иако је рођена у утицајној породици, Александра је решила да напусти два факултета и препусти се својој великој љубави. Уређењу ноктију. Завршила је чак и курс за маникир. Сашина наследница је открила још једну страст, а то је прављење накита. Често приказује сложен процес израде накита на свом Инстаграм профилу. Није познато колико зарађује и да ли јој је то примарни извор новца, али је познато да јој је отац поклонио стан у комплексу на Бежанијској коси те један локал.

Подсећања ради, креативни директор "Гранда" Саша Поповић тренутно се налази у болници у Паризу, у коју је самоиницијативно отишао након лечања у Београду. Поповић је потражио третман на једној од најбољих клиника у Европи и требало би да буде оперисан тамо.

БОНУС ВИДЕО: