Glumac Andrija Kuzmanović prošle godine dobio je sina Ignjata, a sada je progovorio o očinstvu.

Foto: ATA images/R. Z.

 

- Nisam se mnogo uozbiljio. Sad jedva čekam neke buduće dane, da mogu sinu da dobacim loptu, da sa njim izađem u grad. Promene su nastupile nakon njegovog dolaska na svet, hvala bogu, ali mislim da ce očinstvo tek da me menja - iskren je Andrija.

- Oca Radojicu, koji je preminuo u martu 2019, pamti po mnogim lepim stvarima. Od njega je usvojio brojne vaspitne lekcije koje prenosi na svog sina.

- Gledaću da, kao i moj otac, ne budem dosadan ćale. On je bio roditelj mangup, ortak, drugar. I kad bih nešto zabrljao, nije mi odmah pridikovao. Ponekad je učestvovao u nekim mojim vragolijama. Naravno, nije bio akter, nego sudija - priča glumac, koji inače ne živi sa svojim sinom i dodaje:

Foto: ATA images

 

- Sa ove distance shvatam da me nikad nije sputavao, razumeo je sve to. Sto sam radio kao neku od prolaznih faza, i mislim da ću takav princip i sam primeniti kao roditelj. I tata je sigurno imao neki porok, ali ga ne pamtim bas ni po čemu lošem, nego samo po dobrim stvarima.

Andrija je nedavno proslavio 40. rođendan. Dočekao ga je spreman i psihički i fizički, rešen da bude u najboljoj formi.

FOTO: Printskrin Instagram andrijakuzmanovic

 

- Kad napuniš toliko godina, imaš priliku da dočekaš još 20. Rekao sam sebi, sad idemo do šezdesete, to će tada verovatno biti nove četrdesete, a onda i do stotke. Ako vodiš iole normalan život, sve je moguće. Poslednjih meseci promenio sam životne navike i uspeo da skinem trideset kilograma, i ne nameravam da na tome stanem. Izbacio sam odlaske u kafane noću i krenuo da treniram u teretani svakog dana. Lepo to ide, a tek ću se ozbiljno pozabaviti svojim telom jer imam utisak da vise nemam šta novo da ponudim u glumi, sve uloge odigrao sam dok sam bio džombast - rekao je Kuzmanović.

(hello)