Глумац Андрија Кузмановић прошле године добио је сина Игњата, а сада је проговорио о очинству.

Фото: АТА имагес/Р. З.

 

- Нисам се много уозбиљио. Сад једва чекам неке будуће дане, да могу сину да добацим лопту, да са њим изађем у град. Промене су наступиле након његовог доласка на свет, хвала богу, али мислим да це очинство тек да ме мења - искрен је Андрија.

- Оца Радојицу, који је преминуо у марту 2019, памти по многим лепим стварима. Од њега је усвојио бројне васпитне лекције које преноси на свог сина.

- Гледаћу да, као и мој отац, не будем досадан ћале. Он је био родитељ мангуп, ортак, другар. И кад бих нешто забрљао, није ми одмах придиковао. Понекад је учествовао у неким мојим враголијама. Наравно, није био актер, него судија - прича глумац, који иначе не живи са својим сином и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Са ове дистанце схватам да ме никад није спутавао, разумео је све то. Сто сам радио као неку од пролазних фаза, и мислим да ћу такав принцип и сам применити као родитељ. И тата је сигурно имао неки порок, али га не памтим бас ни по чему лошем, него само по добрим стварима.

Андрија је недавно прославио 40. рођендан. Дочекао га је спреман и психички и физички, решен да буде у најбољој форми.

ФОТО: Принтскрин Инстаграм andrijakuzmanovic

 

- Кад напуниш толико година, имаш прилику да дочекаш још 20. Рекао сам себи, сад идемо до шездесете, то ће тада вероватно бити нове четрдесете, а онда и до стотке. Ако водиш иоле нормалан живот, све је могуће. Последњих месеци променио сам животне навике и успео да скинем тридесет килограма, и не намеравам да на томе станем. Избацио сам одласке у кафане ноћу и кренуо да тренирам у теретани сваког дана. Лепо то иде, а тек ћу се озбиљно позабавити својим телом јер имам утисак да висе немам шта ново да понудим у глуми, све улоге одиграо сам док сам био џомбаст - рекао је Кузмановић.

(хелло)