Ања је открила да је у урадила липосукцију подбратка али и чувени захват познатији као "мачије очи". Ова објава изазвала је велику пажњу јавности и коментаре: 

 

 

- Искрено, презадовољна сам, мом естетском тиму верујем у све што ми кажу. Урадила сам липосукцију подбратка и мачије очи. Сада сам стварно презадовољна, ја не кријем никад шта радим, ја сам по том ставу врло отворена, јер сматрам да свака жена, девојка треба да улаже у свој изглед како физички, тако и духовно - рекла је Ања за "Републику", а ако је судити према њеном последњем сторију на Инстаграму, опоравак још увек траје.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anjatodorovic11

 

Ања је желела да уради увећање задњице: 

- Цвеле је јако задовољан Ањиним изгледом и сматра да се том операцијом упропастила. Са друге стране, тај захват није безазлен, опоравак је дуг, а ускоро треба да уђе у ријалити. Ања доста ради на себи, свакодневно вежба и била би штета да природу замени за пластику, кад већ нема потребе - говорио је недавно за "Свет" извор близак пару и додао:

- Цвеле се љути и каже јој да је постала зависник од естестке хирургије и то му се уопште не допада. Ања покушава да га убеди да ће бити срећнија и лепша, али ако не успе, видећемо од чега ће да одустане - од вереника или од г**е.

БОНУС ВИДЕО: