Млада звезда се потрудила да свож живот држи у приватности, али се открило да је већ пет година у срећној вези са Владом, бившим спортистом и личним тренером, који је живео и радио у Уједињеним Арапским Емиратима пре него што се вратио у Србију и то због ње.

Ивана је почела заједнички живот са дечком. Крије га још увек јер жели да избегне утицај привантног живота на каријеру: 

- Иванин дечко се зове Влада и не бави се јавним послом. Спортиста је, јако је леп и згодан, а живео је годинама у Уједињеним Арапским Емиратима, где је радио као лични тренер. Због ње се вратио у Србију пре две године, када су отпочели и заједнички живот - испричао је извор близак заљубљеном пару.

Влада не припада јавном свету, али неизмерно подржава Ивану: 

- Влада је стално с њом, али нико не зна да јој је он дечко. Одлазе често у шопинг, биоскоп, вози је на јавна дешавања и долази по њу, али многи мисле да јој је то возач или неко из тима ко јој помаже око каријере. Њему не смета што је јавности непознат, јер га слава никада није интересовала. Договорили су се, а тако су их посаветовали и људи из медија, да је за њену каријеру боље да приватни живот скрива. Како важи за једну од најпожељнијих жена с јавне сцене, а удварају јој се и жене и мушкарци који долазе на њене наступе, сматрају да би се број фанова смањио уколико би се сазнало да је заузета - открио је извор и додао:

- Влада је Ивани купио веренички прстен и њих двоје ће ускоро стати на луди камен. Као што скривају везу, тако ће се и тај чин венчања вероватно десити тајно. Ни једно од њих двоје се не оптерећују тиме шта ће ко рећи о њиховој одлуци, јер им је битно само оно што се дешава у њихова четири зида - рекао је за крај извор за Информер.

БОНУС ВИДЕО: