Melanija Tramp, nekadašnja prva dama Amerike i supruga Donalda Trampa, mogla bi da se vrati u Belu kuću ukoliko njen životni saputnik osvoji novi predsednički mandat.

Jedna od manje omiljenih prvih dama u američkoj istoriji, ali definitivno među onim o kojima se najviše pričalo, nikada nije rado davala intervjue, ali sada se priključila kampanji njenog supruga i imali smo priliku da je čujemo posle dve godine.

Melanija, koja trenutno promoviše svoje memoare, nazvane "Melanija", dala je intervju za tok šou "Fox & Friends", a u njemu se osvrnula na mnogo toga - između ostalog i na atentat na njenog supruga koji se desio dok je držao govor u Pensilvaniji.

Nekadašnja manekenka tada nije bila s Trampom, ali je odmah obaveštena, posle čega je kaže požurila da vidi kako je sve izgledalo. Došla je do televizora, premotala program tri minuta unazad i videla kako njen suprug pada na zemlju.

Foto: Profimedia

 

Novi intervju Melanije Tramp

- Kasnila sam samo nekoliko minuta... Nisam sve videla uživo, već tri minuta kasnije... Koji minut kasnije - rekla je Melanija.

- Kad sam to videla... niko još uvek nije znao ništa jer smo ga videli na podu, nikad ne znate... Nije vam jasno šta se zaista dogodilo.

Kada je reč o drugom atentatu, koji se dogodio sredinom septembra, Melanija ni tada nije bila prisutna. Kako je objasnila, nalazila se u NJujorku i odmah je pokušala da sazna kako je njen muž.

- Videla sam to na televiziji... Odmah sam pozvala i rekao je da je dobro je je tajna služba odlična. Momci koji su bili s njim su se pokazali fantastičnima - konstatovala je nekadašnja i potencijalno nova prva dama.

Ona je to što je Donald Tramp preživeo oba pokušaja ubistva izjednačila sa čudom.

Foto: Profimedia

 

- Mislim da su oba ova događaja čudo... Ako razmislite o tome, 13. jul je zaista bio čudo... Tako malo je falilo da on više ne bude s nama - primetila je gospođa Tramp.

Melanija se prisetila i upada FBI-ja na Trampovo imanje Mar-a-Lago na Floridi 2022, a priznala je da joj nije bilo lako.

- To me je razbesnelo... Bilo je to zadiranje u privatnost i sam način na koji se dogodilo – bila sam zaista iznenađena - ne krije ona.

- Videla sam neprijatnosti koje niko ne želi da vidi. Naljutiš se jer niko ne treba da trpi takve stvari. Neka osoba, čak ne znam ni ko je ili koliko je tu ljudi bilo, preturala je po mojim stvarima.

Foto: Profimedia

 

Kada su je pitali o Kamali Haris, predsedničkoj kandidatkinji Demokratske stranke i konkurentkinji njenom suprugu, Melanija je primetila da "njeni rezultati sve govore". 

BONUS VIDEO: