Меланија Трамп, некадашња прва дама Америке и супруга Доналда Трампа, могла би да се врати у Белу кућу уколико њен животни сапутник освоји нови председнички мандат.

Једна од мање омиљених првих дама у америчкој историји, али дефинитивно међу оним о којима се највише причало, никада није радо давала интервјуе, али сада се прикључила кампањи њеног супруга и имали смо прилику да је чујемо после две године.

Меланија, која тренутно промовише своје мемоаре, назване "Меланија", дала је интервју за ток шоу "Fox & Friends", а у њему се осврнула на много тога - између осталог и на атентат на њеног супруга који се десио док је држао говор у Пенсилванији.

Некадашња манекенка тада није била с Трампом, али је одмах обавештена, после чега је каже пожурила да види како је све изгледало. Дошла је до телевизора, премотала програм три минута уназад и видела како њен супруг пада на земљу.

Фото: Профимедиа

 

Нови интервју Меланије Трамп

- Каснила сам само неколико минута... Нисам све видела уживо, већ три минута касније... Који минут касније - рекла је Меланија.

- Кад сам то видела... нико још увек није знао ништа јер смо га видели на поду, никад не знате... Није вам јасно шта се заиста догодило.

Када је реч о другом атентату, који се догодио средином септембра, Меланија ни тада није била присутна. Како је објаснила, налазила се у Њујорку и одмах је покушала да сазна како је њен муж.

- Видела сам то на телевизији... Одмах сам позвала и рекао је да је добро је је тајна служба одлична. Момци који су били с њим су се показали фантастичнима - констатовала је некадашња и потенцијално нова прва дама.

Она је то што је Доналд Трамп преживео оба покушаја убиства изједначила са чудом.

Фото: Профимедиа

 

- Мислим да су оба ова догађаја чудо... Ако размислите о томе, 13. јул је заиста био чудо... Тако мало је фалило да он више не буде с нама - приметила је госпођа Трамп.

Меланија се присетила и упада ФБИ-ја на Трампово имање Мар-а-Лаго на Флориди 2022, а признала је да јој није било лако.

- То ме је разбеснело... Било је то задирање у приватност и сам начин на који се догодило – била сам заиста изненађена - не крије она.

- Видела сам непријатности које нико не жели да види. Наљутиш се јер нико не треба да трпи такве ствари. Нека особа, чак не знам ни ко је или колико је ту људи било, претурала је по мојим стварима.

Фото: Профимедиа

 

Када су је питали о Камали Харис, председничкој кандидаткињи Демократске странке и конкуренткињи њеном супругу, Меланија је приметила да "њени резултати све говоре". 

БОНУС ВИДЕО: